Erfarne PHP-udviklere

Har du brug for en dygtig PHP-konsulent til dit projekt? Vi kan levere dygtige udviklere og står parat til at hjælpe jer. Vi arbejder enten remote eller onsite.

Vi kan levere dygtige udviklere til fornuftige priser. Vi kan tilbyde konsulentassistance på timebasis, fast pris eller med klippekort. Du kan læse mere om vores priser på vores side omkring priser.

Vi hjælper med både små opgaver fra 1 time til store opgaver på 500+ timer.

Du kan forvente et struktureret, professionelt og seriøst samarbejde med en høj produktivitet.

Ingen binding

Kompetente udviklere

Fokus på kvalitet

Transparente processer

Fast løbende dialog

PHP findes overalt på internettet

Det estimeres, at cirka 79,2% af alle hjemmesider er afhængige af PHP. Det gør PHP til en af de mest populære sprog blandt webudviklere. Vi koder typisk PHP med frameworket Laravel, men vi har også erfaring med andre PHP-baserede løsninger.
Laminas

Laminas

Laminas (tidligere Zend Framework) er et open-source MVC framwork til at lave webapplikationer. Laminas slår sig på at være et framework til enterprise applikationer, hvor løsninger virkelig kan få lov at vokse sig store og håndtere komplekse krav.
Laravel

Laravel

Laravel er et moderne, open-source PHP framework, der er designet til at gøre udviklingen af webapplikationer hurtigere og mere effektiv. Den er kendt for sin elegante syntaks, kraftfulde funktionssæt og aktive community.
Woocommerce

Woocommerce

Woocommerce er en open-source ehandelsplatform baseret på Wordpress, der kan tilpasses til ukendelighed. Woocommerce bygger videre på alle fordelene ved Wordpress, bare fokuseret over mod en webshop.
Wordpress

Wordpress

Wordpress er verdens nok mest populære værktøj til at bygge hjemmesider, og findes på op mod 42% af alle hjemmesider. Det hele startede som et værktøj til at bygge blogs med, men den åbne platform har gjort, at man har kunnet bygge ovenpå og nu kan gøre alt muligt med Wordpress.

Digitale løsninger i et modent sprog

PHP er et populært og moderne programmeringssprog, der hyppigst bruges til at lave specialudviklede digitale løsninger. Det er nemt at komme i gang med et minimum viable product, og når kravene til løsningen øges kan PHP sagtens følge med.

Sproget bruges hovedsageligt til at udvikle webbaserede digitale løsninger, f.eks. webshops, booking systemer, CRM systemer, ERP systemer og sociale medier. Det er også fundamentet for populære systemer som WordPress og Laravel frameworket.

En af styrkerne ved PHP er det store økosystem, hvor et meget stort udvalg af open-source pakker og integrationer til populære services gør det nemt både at komme i gang og skifte retning løbende, som kravene ændrer sig. Derfor er det også normalt, at den enkelte PHP udvikler bruger tid på at finde eksisterende pakker, der kan integreres i projektet, fremfor at skrive funktionaliteten helt forfra. Vi bidrager også med open-source pakker, når det giver mening.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha