Professionel API udvikling

Lad os forbinde jeres systemer med professionel API udvikling.
Integrationer mellem jeres systemer
Specialudviklede funktioner
Hurtig levering
Eksempel API kald

Eksempel API kald.

API udvikling, der forbinder jeres systemer

API er en måde, hvor software kan tale med hinanden. Det kan være økonomisystem, der skal forbindes med en webshop, eller en bookingplatform, der skal forbindes med en kalender. Ved at automatisere de manuelle processer, kan I spare tid og penge, og I kan fokusere på det, I er gode til. I Webudvikleren arbejde vi dagligt med API'er og integrationer, og vi har blandt andet tidligere arbejdet op imod disse API'er:
BBR
Lasso X
Quickpay
Safeticket.dk
Stripe
Virk.dk

Hvad kan man bruge API udvikling til?

Udvikling med API og integrationer af systemer er aktuelt i mange virksomheder og brancher. Det åbner derfor også helt naturligt for en bred vifte af løsninger, som man kan bruge API udvikling til.

Du får flere af dem herunder:

Bookingplatforme

Med hjælp fra API udvikling kan du helt automatisk hente informationer fra den bookingplatform, du benytter. Det betyder, at du ikke behøver behandle bookingerne manuelt. De kommer automatisk ind i systemet.

Betalingsløsning

Mangler du at få integreret betalingsløsninger på din webshop? Så får du glæde af det med API udvikling og integrationer.

Regnskabsprogrammer

Mange informationer og data fra et regnskabsprogram kan hentes ud med en API. Dertil kan salg og andre informationer automatisk overføres i forbindelse med driften af en webshop. Det kan også være en integration, der tillader nemmere bogføring af bilag.

Kassesystem

Du behøver ikke en webshop eller et website for at kunne gøre brug af en API. For driver du en fysisk forretning, kan du få dit kassesystem til at fungere sammen med de øvrige systemer i virksomheden – eksempelvis regnskabsprogrammet.

Dette er blot populære eksempler på integrationer, der er mulige at udføre med API udvikling. Har du andre behov eller ønsker, vil dette sandsynligvis også kunne lade sig gøre.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha