Priser

Vi får ofte spørgsmålet “hvad koster en ny hjemmeside?” Desværre er svaret ikke altid lige til. Der er nemlig flere faktorer, der spiller ind, såsom funktionalitet, design, osv.

Hvad er timeprisen?

Timeprisen er 920 eksklusiv moms.

Med det sagt vil vi selvfølgelig gerne belønne vores loyale kunder, der kommer tilbage med nye opgaver eller som har brug for løbende udvikling. Derfor inddeles kunder i grupper, der er bestemmende for timeprisen.

Grupperne og deres timepriser: Som udgangspunkt kommer alle nye kunder i “Gruppe 1”. Der kan dog være undtagelser, f.eks. hvis der er tale om projekter, hvor der med garanti kommer videreudvikling.

Vi binder ikke kunderne på årelange kontrakter. Vores kunder kan altid opsige samarbejdet uden at være bundet af en kontrakt. Det er et samarbejde og derfor skal alle parter være glade og tilfredse.

Har du brug for løbende udvikling?

Vi fungerer som løbende udviklingspartner for langt de fleste af vores kunder, derfor har vi gjort vores timepris så transparent som overhovedet muligt.

Pris 1
Alle nye kunder
Mindre udviklingsopgaver
< 50 timers udvikling

Timepris 920 kr.
Pris 2
50+ timers udvikling
Løbende udvikling
Pakkeløsninger

Timepris 750 kr.
Pris 3
Vedligeholdelsesaftale
Løbende udvikling
100+ timers udvikling

Timepris 575 kr.

Alle priser ekskl. moms.

Hvad koster en softwareløsning så?

Når der er tale om en komplet løsning, skræddersyer vi altid et specifikt tilbud til hver opgave. På den måde er vi sikre på, at vores pris og dine forventninger stemmer overens. Læs mere om vores proces →.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en konkret pris. Du må meget gerne sende en e-mail til hej@webudvikleren.dk med en beskrivelse af projektet samt en eventuel kravspecifikation, så vender vi retur med et konkret tilbud.

Ring endelig på 50 30 88 70 eller skriv til hej@webudvikleren.dk, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha