Skræddersyede softwareløsninger til dig og din virksomhed

Vi udvikler softwareløsninger i alle størrelser og former. Det betyder, vi kan hjælpe med en hel del forskellige softwaremæssige opgaver. Herunder har vi beskrevet et par typiske arbejdsopgaver, vi løser for vores kunder.

Finder du ikke noget herunder, der kan beskrive din opgave, så tøv alligevel ikke med at kontakte os. Skulle opgaven være helt udenfor vores ekspertise, har vi formentlig nogle gode samarbejdspartnere, der kan.

Hjemmesider

Eksempel på en hjemmeside

Eksempel på en hjemmeside.

Vi udvikler skræddersyede hjemmesider i Laravel (PHP) til små og mellemstore virksomheder, der passer til jeres behov og situation. Alle hjemmesider bliver lavet i moderne responsive designs, ligesom de selvfølgelig også er kvalitetssikrede.

Skulle i have en eksisterende PHP-baseret hjemmesider, bygger vi også gerne videre på den.

Udvikling af API eller API integration

Uanset om du vil udstille data eller en service til dine samarbejdspartnere eller du vil gøre brug af en af dine samarbejdspartneres API'er til dine it-løsninger, så kan vi hjælpe dig. Vi har både bygget og integreret op imod et væld af forskellige API'er. Skal samarbejdet med dine partnere spille, står vi klar til at hjælpe.
Eksempel på API dokumentation

Eksempel på API dokumentation.

Vi har f.eks. lavet integrationer op imod følgende leverandører:
BBR
Lasso X
Quickpay
Safeticket.dk
Stripe
Virk.dk

DevOps / hosting af webapplikationer

DevOps arbejdsgang

DevOps arbejdsgang.

Vi hoster alle vores egne løsninger, hvilket betyder, vi har stor erfaring med DevOps. DevOps er en sammenblanding mellem udvikling og drift, hvor man højner kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse. Vi bruger Docker, Gitlab CI/CD, Prometheus, Grafana og meget mere. Vi hoster også gerne dine løsninger eller hjælper dig med at sætte dem op, så du selv kan gøre det fremadrettet. Kontakt os for at høre nærmere.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha