Skræddersyede softwareløsninger til dig og din virksomhed

Vi udvikler softwareløsninger i alle størrelser og former. Det betyder, vi kan hjælpe med en hel del forskellige softwaremæssige opgaver. Herunder har vi beskrevet et par typiske arbejdsopgaver, vi løser for vores kunder.

Finder du ikke noget herunder, der kan beskrive din opgave, så tøv alligevel ikke med at kontakte os. Skulle opgaven være helt udenfor vores ekspertise, har vi formentlig nogle gode samarbejdspartnere, der kan.

Hjemmesider

Eksempel på en hjemmeside

Eksempel på en hjemmeside.

Vi bygger skræddersyede hjemmesider i Laravel (PHP) og Vue.js, der passer til jeres behov og situation, som kan integreres ind i de systemer, i bruger.

Skulle i have en eksisterende PHP-baseret hjemmesider, bygger vi også gerne videre på den.

API-integrationer

En API (“Application Programming Interface”) er en forbindelse mellem applikationer, der gør det muligt at udveksle data på en foruddefineret måde. APIer findes i dag overalt og kan være meget nyttige, når din virksomhed skal samarbejde med andre virksomheder.

Integration gennem APIer er uundværlig, når arbejdsprocesser skal automatiseres.
Eksempel på API dokumentation

Eksempel på API dokumentation.

DevOps / hosting

DevOps arbejdsgang

DevOps arbejdsgang.

Vi hoster alle vores egne løsninger, hvilket betyder, vi har stor erfaring med DevOps. DevOps er en sammenblanding mellem udvikling og drift, hvor man højner kommunikation og samarbejde, kontinuerlig integration, kvalitetssikring og levering gennem automatiseret test og idriftsættelse. Vi bruger Docker, Gitlab CI/CD, Prometheus, Grafana og meget mere. Vi hoster også gerne dine løsninger eller hjælper dig med at sætte dem op, så du selv kan gøre det fremadrettet.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen

Captcha