Webhosting hos Webudvikleren

Udover at udvikle hjemmesider tilbyder vi også vores kunder at drifte deres hjemmeside. Hvis du får din hjemmeside udviklet hos os, tilbyder vi derfor selvfølgelig en webhosting-aftale, så din hjemmeside spiller. Har du en eksisterende hjemmeside, som du gerne vil have hostet, tager vi også gerne et kig på den.

Lad os sørge for alt det tekniske omkring jeres hjemmesider fungerer, så i kan koncentrere jer om indholdet.

Hvad koster et webhotel?

Priserne for et webhotel starter fra 48 kr. inkl. moms.

Basic

Iværksætter

48 kr./måned

1 CPU
1 GB RAM
10 GB plads
Bestil nu

Standard

Mindre virksomhed

160 kr./måned

2 CPU
4 GB RAM
40 GB plads
Bestil nu

Premium

Større virksomhed

320 kr./måned

4 CPU
8 GB RAM
80 GB plads
Bestil nu

Alle priser inkl. moms.

Hvis du har brug for brug en mere avanceret opsætning med f.eks. node balancere, så tag kontakt til os for en samtale om jeres specifikke behov.

Foruden webhotellet er der også andre løbende udgifter ved at drive en hjemmeside. Læs mere om, hvad det koster at drive en hjemmeside.

Backups

Vi laver løbende backups af alle vores hjemmesider. Ugentlige backups bliver gemt i 3 måneder. Månedlige backups bliver gemt i 2 år.

Udover at vores backups bliver lagret på to forskellige servere, bliver vores backups kopieret til “cold storage” med faste intervaller. Du er sikret, hvis uheldet er ude.

Hvis i har behov for et mere avanceret setup mht. backups end vores standardopsætning, så tag kontakt til os. Vi skræddersyer gerne en opsætning, som i kan være trygge ved.

Skaler op og ned efter behov

Vi sælger dig ikke mere, end du har behov for. Det betyder, at du nemt kan skalere både op og ned med dit webhotel. Får du pludselig flere besøgende på din hjemmeside, hjælper vi med at få skaleret webserveren op i samråd med jer, så den kan håndtere trafikken.

Support til din hjemmeside

Vores support sidder klar til at hjælpe dig både på telefon og e-mail. Du synes sikkert også, det er rart, du har nogen at spørge til råds, hvis noget ikke er, som det skal være. Den mulighed har du, når du får din hjemmeside hostet hos os. Du kan nemlig altid spørge os til råds.

Vores support-team sidder klar til at besvare dine spørgsmål — uanset hvad du vil spørge om, og du kan stille dem på telefon eller e-mail (hvad end du foretrækker).

Kontakt supportenKan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha