Gratis kvalitetstjek af din hjemmeside

Vi udvikler altid vores hjemmesider med kvalitet for øje, og derfor tester vi selvfølgelig vores hjemmesider og læner os op af anerkendte standarder. Derfor udviklede vi et værktøj, der gør brug af en standard defineret af Google, som er klart den største søgemaskine herhjemme i Danmark.

Værktøjet danner en komplet rapport af din hjemmeside, hvor den gennemgår samtlige sider og scorer dem fra 0 til 100 henover 4 forskellige kategorier.

Det bedste kommer efter scoren, fordi her kommer nemlig en komplet liste af de forbedringsmuligheder, som værktøjet har kunne finde.
Bestil et gratis kvalitetstjek af din hjemmeside

Bestil et gratis kvalitetstjek af din hjemmeside.

Hvad indeholder kvalitetskontrollen?

Kvalitetstjekket kontrollerer samtlige sider på din hjemmeside og indeholder 152 forskellige tests henover 4 hovedemner: ydeevne, tilgængelighed, best practices, og søgemaskineoptimering.

Ydeevne

Din hjemmeside bliver testet på ydeevne ved at se, hvor hurtigt indholdet bliver hentet og vist for slutbrugeren. Her gælder det om at skære overflødigt fedt fra, så hjemmesiden fylder så lidt som muligt. Det kan f.eks. være at nedskalere billeder eller fjerne unødvendigt materiale.

Scoren kan svinge alt afhængigt af netværkshastigheden.

Tilgængelighed

Her kontrolleres det, at hjemmesiden indeholder elementer, der gør det muligt for webbrowseren at hjælpe brugeren i at forstå og navigere hjemmesiden. Det er f.eks. om, der er indtastet en beskrivende tekst for samtlige billeder, så blinde eller svagtseende kan forstå indholdet.

Der kontrolleres også, om der er tilpas kontrast mellem elementer, således at indhold på hjemmesiden ikke bliver skjult.

Best practices

Her er det især det “håndværksmæssige”-aspekt af hjemmesiden, der bliver vurderet. Er den bygget korrekt op, og har den alle de elementer, der skal være der?

Foruden nogle generelle best practices bliver der også lavet tests indenfor hastighed, sikkerhed, brugeroplevelse, og udfasede/forældede tags.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Testen vedr. søgemaskineoptimering kigger på, om du har udfyldt indholdet af din hjemmeside korrekt og på en måde, hvor søgemaskinerne forstår, hvad hjemmesiden indeholder. Det er nemlig vigtigt, at søgemaskinerne forstår indholdet af din hjemmeside, da de kun vil vise relevante emner for deres brugere.

Mobilvenlighed af hjemmesiden bliver også testet.

Bestil en komplet gennemgang af din hjemmeside

Vi bruger værktøjet, når vi udvikler vores hjemmesider, men nu har du også mulighed for at få din hjemmeside kvalitetskontrolleret.

Rapporten viser en udførlig liste af alle forbedringsmuligheder. Vi står selvfølgelig klar, hvis du vil have hjælp med at få implementeret de konkrete tiltag i rapporten, men mange af tingene vil du selv kunne gøre.

Udfyld formularen her til højre og så kvitterer vi med en gratis rapport.