Komplet skræddersyet hjemmeside

Få en komplet skræddersyet hjemmeside designet til din virksomheds- og dine kunders-behov.

15+ års erfaring med udvikling af hjemmesider

Webudvikleren er et forholdsvist nyt webbureau i Randers, men vores udviklere har mange års erfaring med udvikling af hjemmesider i forskellige størrelser og behov.

Vi udvikler PHP-baserede hjemmesider, typisk i Laravel. Når vi udvikler, kvalitetskontrollerer vi altid vores løsninger, så vi er sikre på, at det, vi laver, lever op til gældende standarder. På den måde er du sikker på, at din hjemmeside ser godt ud for søgemaskinerne og dit indhold bliver vist i søgeresultaterne.

Hjemmeside i responsivt design

Vi udvikler altid vores hjemmesider i responsivt design, så uanset hvilken skærmstørrelse dine kunder sidder med, ser din hjemmeside altid sprød ud og besøgende får den bedste oplevelse.
Hjemmeside vist på computer

Hjemmeside vist på computer.

Hjemmeside vist på smartphone

Hjemmeside vist på smartphone.

Søgemaskineoptimeret hjemmeside

Vi udvikler også hjemmesider med søgemaskineoptimering (SEO) for øje, for hvad er en hjemmeside værd uden besøgende? Her bruger vi Google Lighthouse til at kvalitetssikre vores hjemmesider. På den måde kan vi dokumentere, at din hjemmesider lever op til samtlige tekniske SEO-parametre. Det eneste, du skal sørge for, er indholdet til din hjemmeside.
Google søgeresultater

Sådan er vores proces

Det er vigtigt for os, at processen er så gennemskuelig og transparent for dig som muligt, så du kan være tryg med projektet. Processen bliver altid fuldt op med en tidsplan for at have klare forventninger til samarbejdet.
1

Det første møde

Vi mødes og får afklaret opgaven. Vi tager os tid til at afdække formålet med din hjemmeside, hvordan du ønsker designet og hvem din virksomhed er.
2

Analysefasen

På baggrund af vores møde udarbejder vi en plan for den bedste løsning til dig, og vi laver en endelig kravspecifikation over, hvad din hjemmeside skal kunne.
En hjemmeside vist på en telefon
3

Udviklingsfasen

Udviklerne opbygger hjemmesiden på baggrund af det godkendte hjemmeside design. Når hjemmesiden er godkendt, afholder vi et oplæringsmøde i systemet.
4

Lancering

Når kvalitetskontrollen er færdig, indkalder vi dig til et lanceringsmøde. Her afdækker vi, hvordan og hvornår dit projekt skal lanceres. Vi sørger naturligvis også for, at din nye hjemmeside kommer online.

Hvad koster en hjemmeside?

Du tænker sikkert, hvad en hjemmeside koster, og det er et godt spørgsmål, men det kan være rigtig svært at svare på. Det afhænger af kravene til hjemmesiden. Herunder har vi samlet nogle priseksempler.

Online visitkort

8.495 kr.

Simpel hjemmeside med alt, hvad der skal til, for at få din virksomhed online.

Skræddersyet design
Op til 10 sider
Komplet opsætning
Bestil nu

Alle priser inkl. moms.

Se eksempler på hjemmesider, som vi har lavet her: kundecases.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha