Mixologisten

Mixologisten

Mixologisten er en affiliate-side, der omhandler cocktails og spiritus generelt. Deres eksisterende hjemmeside har været aktiv siden 2015, hvor der selvfølgelig er sket en del tekniske fremskridt mht. hjemmesider.

Den nye hjemmeside er bygget i Laravel (PHP) med et Filament-baseret administrationspanel, hvor dataene bliver gemt på en PostgreSQL-database. Bootstrap bliver brugt til frontend.

Søgemaskineoptimering

Meget vand havde også løbet igennem åen mht. søgemaskineoptimering. Mange principper og teknikker er kommet til, og andre er kommet til. Det betyder, at der var en del at hente ved at søgemaskineoptimering Hjemmesiden har også generelt fået et løft omkring søgemaskineoptimering.

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside kan bruge et løft mht. søgemaskineoptimering, så book et gratis kvalitetstjek her.

Lækkert administrationspanel med Filament

Administrationspanel på Mixologisten.dk baseret på Filament En af de helt store forbedringer ved hjemmesiden var tilføjelsen af et Filament-baseret administrationspanel. Filament er et værktøj baseret på Laravel, der gør det muligt at hurtigt og nemt opbygge lækre administrationspaneler, formularer og tabeller. Filament er baseret på TALL-stack (Tailwind, Alpine.js, Laravel og Livewire), hvilket betyder, at komponenterne er lækker designet med god brugeroplevelse.

Som udvikler er Filament en fornøjelse at arbejde med, fordi man hurtigt kan opbygge pæne formularer.

Til Mixologisten lavede vi et administrationspanel, der gør det muligt at oprette, redigere, og slette alle elementer på hjemmesiden. Det er både menupunkter, sider, cocktails, affiliatelinks mm., der kan arbejdes med.

Afrunding

Mixologisten fik en moderne hjemmeside, som er søgemaskineoptimeret i responsivt design, der virker på samtlige enheder. Administrationspanelet gør det muligt for at administratoren at lave de ændringer og tilføjelser til hjemmesiden, som de har behov for.

Skal vi lave noget lignende til dig? Tag kontakt til os for en helt uforpligtende snak om dine ønsker og behov.