Mixologisten

Mixologisten

Mixologisten er en affiliate-side, der omhandler cocktails og spiritus generelt. Deres eksisterende hjemmeside har været aktiv siden 2015, hvor der selvfølgelig her næsten 10 år senere er sket en del tekniske fremskridt.

Den nye hjemmeside er bygget i Laravel (PHP) med et Filament-baseret administrationspanel, hvor dataene bliver gemt på en PostgreSQL-database. Bootstrap bliver brugt til frontend.

Søgemaskineoptimering

Meget vand havde også løbet igennem åen mht. søgemaskineoptimering. Mange principper og teknikker er kommet til, og andre er forsvundet igen. Det betyder, at der var en del at hente ved at optimere hjemmesiden for at gøre den attraktiv for søgemaskinerne.

Det kan nogen gange være svært at holde overblik over, hvordan det ser ud for en given hjemmeside. Derfor bruger vi løbende vores værktøj til kvalitetskontrol for at holde øje med, om der er noget, vi har overset eller glemt. Det sikrer, at hjemmesiden, som vi leverer, lever op til samtlige best practices.

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside kan bruge et løft mht. søgemaskineoptimering, så book et gratis kvalitetstjek her.

Lækkert administrationspanel med Filament

Administrationspanel på Mixologisten.dk baseret på Filament En af de helt store forbedringer ved hjemmesiden var tilføjelsen af et Filament-baseret administrationspanel. Filament er et værktøj baseret på Laravel, der gør det muligt at hurtigt og nemt opbygge lækre administrationspaneler, formularer og tabeller. Filament er baseret på TALL-stack (Tailwind, Alpine.js, Laravel og Livewire), hvilket betyder, at komponenterne er lækkert designet med god brugeroplevelse.

Som udvikler er Filament en fornøjelse at arbejde med, fordi man hurtigt kan opbygge pæne formularer med masser af funktionalitet med blot et par enkelte linjers kode.

Til Mixologisten lavede vi et administrationspanel, der gør det muligt at oprette, redigere, og slette alle elementer på hjemmesiden. Ejeren har altså fuld kontrol af indholdet på hjemmesiden, hvor der kan arbejde med menupunkter, sider, cocktails, affiliatelinks mm. på en brugervenlig måde.

Afrunding

Mixologisten fik en moderne hjemmeside, som er søgemaskineoptimeret, i responsivt design, der fungerer på samtlige enheder. Administrationspanelet gør det muligt for at administratoren at lave de ændringer og tilføjelser til hjemmesiden, der er behov for. Panelet er designet til at gøre det nemt for ejerne i dagligdagen at kunne administrere deres hjemmeside.

Hvis du kunne tænke dig noget lignende til dit hjemmesideprojekt, så tag kontakt til os for en helt uforpligtende snak om dine ønsker og behov.