Øster Bjerregravs Aktivtetspark hjemmeside

Foreningen bag Øster Bjerregravs Aktivitetspark

Vi fik fornøjelsen af at lave en ny hjemmeside til foreningen bag Øster Bjerregravs Aktivitetspark i foråret 2023.

Den eksisterende hjemmeside til Øster Bjerregravs Aktivitetspark trængte til en kærlig hånd. Parken havde gennemgået en stor udvikling siden hjemmesiden blev lavet, og det samme havde de tekniske muligheder med en hjemmeside.

Den eksisterende løsning/hjemmeside

Den eksisterende hjemmeside var lavet i ren HTML med Ajax lignende funktionaliteter. Det var egentlig lavet fint nok, men ift. søgemaskinerne og SEO var der nogle mangler, der gjorde, søgemaskinerne ikke kunne finde ud af at crawle hjemmesiden ordentligt. Det betød en lavere rangering i søgeresultaterne.

Responsivt design var heller ikke så udbredt et koncept, da hjemmesiden blev lavet og præsentationen på mobile enheder haltede derfor.

Opdatering af indholdet på hjemmesiden foregik ved at ændre i HTML-filer, der skulle uploades via FTP. Det kan være en administrativ tung tilgang, hvilket nok også medvirkede til, at indholdet og beskrivelserne af Øster Bjerregravs Aktivitetspark ikke stemte helt overens med virkeligheden. Parken var i virkeligheden federe og havde flere ting end beskrevet på hjemmesiden.
Den gamle hjemmeside for Øster Bjerregravs Aktivtetspark

Den nye løsning/hjemmeside

Den nye løsning blev lavet i Laravel (PHP) med MySQL som database. Med Bootstrap 5 har hjemmesiden fået et responsivt moderne design, der ser godt ud på samtlige enheder.

Mht. søgemaskineoptimering (SEO) har hjemmesiden også fået en overhaling, hvor vi med vores kvalitetstjek har implementeret samtlige anbefalinger. Det gør, at hjemmesiden kommer op som nr. 1, når man søger på “øster bjerregrav aktivitetspark”, som den også burde.

Med et skjult login har foreningen mulighed for at ændre på hjemmesidens indhold direkte fra hjemmesiden, så det er hurtigt og nemt at ajourføre indholdet.

For at skabe liv på hjemmesiden, er der et billedgalleri på forsiden. Brugere af parken opfordres til at benytte hashtagget #østerbjerregravaktivitetspark, når de uploader billeder til Instagram, som så automatisk vil komme på forsiden. Dette gøres igennem en API. Foreningen bag parken kan også selv uploade billeder til galleriet.
Hjemmesiden på computer

Hjemmesiden set på bærbar.

Hjemmesiden på smartphone

Hjemmesiden set på smartphone.

Resultat og modtagelse

Du kan selv se resultatet på deres hjemmeside: Øster Bjerregravs Aktivitetspark.

Hjemmesiden blev taget godt imod i lokalsamfundet, hvor der flere positive tilbagemeldinger. Foreningen bag parken blev også vældig glade for resultatet, hvor formanden udtalte:

Samarbejdet med Philip fra webudvikleren.dk var fantastisk fra starten! Philip var kreativ til at finde brugbare løsninger som matchede vores behov og ønsker rigtig godt, han var god til at spørge ind og mindst lige så vigtigt var han ikke bange for at  sige os imod når der var noget han mente ikke var positivt for os eller hjemmesiden - så vi vil helt sikkert give vores varmeste anbefalinger med og ikke tøve med at benytte ham igen hvis behovet opstår.Kan vi hjælpe dig?

Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte mulighederne for samarbejde. Det koster nemlig ikke noget at spørge, og vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Vi sidder klar på hej@webudvikleren.dk eller 50 30 88 70. Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen her til højre, så ringer vi dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Philip Sørensen
Philip Sørensen
Full-stack webudvikler
Captcha