Indstillinger for foreningshjemmesiden

Foreningsløsningen er ret fleksibel og indeholder en del tilretning, som kan administreres igennem indstillingerne. Der findes indstillinger indenfor følgende kategorier: Her er en oversigt over samtlige indstillinger:
KategoriIndstilling
HjemmesideSlogan
HjemmesideTestmode
MedlemmerBrugeroprettelse
NyhederAntal dage på forsiden
Social media URLFacebook
Social media URLInstagram
Social media URLTwitter
Social media URLYoutube

Hjemmeside

Slogan

Hvis indstillingen slogan er udfyldt, bliver den valgte tekst vist i hjemmesidens bund og i metatitlen, hvis der er plads.

Testmode

Definerer om hjemmesiden er i testmode. Hvis den er i testmode, vises en gul bjælke i toppen af hjemmesiden med link til information om foreningsløsningen.

Medlemmer

Brugeroprettelse

Indstillingen bestemmer om besøgende på hjemmesiden kan oprette en bruger. Selvom de kan oprette sig på hjemmesiden, skal deres bruger stadig godkendes af en administrator. Indstillingen har følgende valgmuligheder:

Nyheder

Antal dage på forsiden

Karrusellen på forsiden viser aldrig mere end 5 nyheder og der er link til at se ældre nyheder, hvis man har lyst. Indstillingen “Antal dage på forsiden” definerer hvornår en nyhed ikke længere er relevant at vise på forsiden.

Hvis der ikke findes nyheder, der overholder antal dage på forsiden, vises den nyeste nyhed.

Sociale medier

Indstillinger vedr. sociale medier styrer links til sociale medier, der gemmer sig i hjemmesidens bund, hvis de er udfyldt. Der er links til Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.